Pisuvara İşeyen Blogger

Bizim Mustafa‘nın evini bir bayan aramış. Annesi açmış telefonu. Arayan bayan, e-vren günlüğü’nden arıyorum demiş :) Mustafa da beni arıyor; Evren böyle böyle oldu; acaba kendine sekreter mi tuttun diye düşünmedim de değildiyor. Gül Allah gül :) Bizim koca salonu küçük bir ofise çevirdik. Bir erkek sırf yorumları onaylıyor; bir bayan yorum sahiplerine cevap e.postaları yazıyor; bir başka erkek e-vren günlüğü’ndeki her güncellemeyi facebook profilimize ekliyor; eklemekle yetinmiyor arkadaş listesindekilere hoş geldin mesajları atıp, arada onlarla sohbet ediyor. İşe yeni aldığımız bir bayan çalışanımızsa evleri arıyor tek tek, e-vren günlüğü’nü okuyun filan diyor. Birini daha görevlendirdik; o yazıları yazıyor; diğeri Evrenmiş gibi fotoğraflar çektiriyor; Safiye Sultan yemekleri yapıyor; ben de öyle arada dolanıyorum işte :)

Safiye Sultan’ın özel isteğiydi. Cihan‘ı polis kıyafetleri içerisinde görmek istiyordu. Nihayet cumartesi günü Cihan, boy pos endam yerinde, jilet gibi kapıdan içeri girdi :) Hoş beş derken İlknur ve Fatih çıkageldiler.

Akşamında Öbür Yüzlü Melekler‘in şairi sınıf arkadaşım Soner‘le karşılaştık. Şiir tarzım değişti artıkdedi. Sahibi değişiyorsa şiiri de elbet ona uyup değişecektir dedim. Ney, onu çalana göre ses vermez mi…

Bir de hayatta sıkça yanlışlar yaptığımıza dair bir sıkıntımız, bir şikayetimiz var. Hatalarımız sayesinde insan olduğumuzu anlamıyor muyuz zaten. Bunu derken her şey dozunda olmalının da altını çizmek gerek. İlkokul 1. sınıfta yanlış yaza yaza doğru yazmayı öğrenmedik mi?

Yarı güneşli bir pazar günü. Umut‘un, Neşe‘nin ve Salih‘in seslerinin duyulduğu; İlknur’un doğum gününün bizzat evi işgal edilerek kutlanıldığı birgündü :)

Son olarak, bu yazıya adını veren konuya değineyim. Blog aleminde daldan dala gezinirken pisuvara işerkenki fotoğraflarını yayınlayan bir Türk blog yazarını gördüm :) Bu delikanlının yanında, arkasında birkaç arkadaşı da poz vermeyi ihmal etmemişler. Benim beyaz atletli fotoğrafıma ve hayatımı internette deşifre ediyor olmama laf eden sevgili arkadaşlar! Beterin beteri var mı desem; yoka blog yazarları ikiye ayrılır: Edepli bloggerlar ve edepsiz bloggerlar mı desem :) Böylesini ben de görmemiştim hakikaten, çok şaşırdım.

7 Comments

  1. çektiğin fotoğraflar bakış açıları çok güzel… ya istanbula tayinini aldırmayı düşündün mü hiç … düşünmediyden düşün derim…

  2. ya hocam süper yakışıklısın sen.. aydında öğretmen olduğunu bilseydim öğretmen olduğun liseye gelince bir uğrardım… internette dolaşırken denk geldin öyle .. iyiki de gelmişsin ya … sevdim seni…

  3. Fark ortada Evren senin hayranların bizim evi arayıp annemden seni sorarlar ;) Onların hayranlarıda hela köşelerinde gezer….

  4. evren
    Seni okumak,yazılarını takip etmek çok güzel.Sen birincisin diğer bloggerlerde kendi aralarında sıralansınlar.Kişiliğin ve karekterin mükemmel arkadaşım.Başka bloggerleride okuyoruz bazen ama…anla artık kendileri bile ne yazdıklarını bilmiyor.Seni tebrik ediyor ve ediyoruz.

  5. e-vren’im seni atletli hatta pijamalı görmüştüm :P canım benim. sen palto ilede resim çekilsende pis göz seni çıplak görmek istiyorsa o paltonun içindede görür.

    bakmasını bilmeyenlere eyvAllah.

  6. Ee link verseydin keşke :) OoO o evren sen geri kaldın. Artık cinsel yaşamlarını, yatak odalarını acan blogcular moda. Ohaa dediğim bir cok konunun işlendiği blogcular gördüm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir