Aydın Kavruluyor

Aydın’daki sıcağı tarif etmek için akşam bile balkonda vantilatör çalıştırıldığını söylesem yeterli midir?

Ben üşümeyi hiç sevmiyorum; soğukta bedensel her türlü faaliyetten oldum olası üşenirim. Günde 3-4 defa duşa girmek, şıpır şıpır ter olan kıyafetlerimi sürekli değiştirmek zorunda kalsam da sıcaktan, hele ki Aydın’ın sıcağından ve yaz mevsiminin özgürlüğünden asla şikayetçi değilim ;)

Malezya televizyonunda Popstar’ın imamstar versiyonu yayımlanmaya* başlanmış. İmamstar, bir üçüncü dünya ülkesinde değil de bir avrupa televizyonunda -ki bu ancak hayal olur- yayımlansaydı kesin bizim kanallar o yarışma formatının cılkını çıkarma konusunda her zamanki yaratıcılıklarını gösterirlerdi. Samanyolu TV’de Müezzin Star; Kanal 7’de İmam Star; TV 5’te de Süper Cemaat yarışmaları başlasa şaşırmam; hiç şaşırmam :)

Geçen hafta bir gazetede okumuştum, bir cami kampanya başlatmış. Namaza en çok cemaat yollayan siteye sertifika vs veriyorlarmış. 

*TDK Yazım Kılavuzu’nun 2008 baskısındaki kurala göre sadece “yayımlamak” fiili vardır; “yayınlamak” diye bir kullanım yoktur. Yayın, sadece isim şekliyle mevcuttur.

evrengunlugu.net, 5. yılında sosyal sorumluluk gereği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin kampanya ve projelerini destekleme kararı almıştır. Ziyaretçilerini de TOFD’a destek olmaya davet etmektedir. TOFD’a ulaşın; gönüllü olun; 3430‘a boş bir sms atarak Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyasına 5 TL’lik bağışta bulunun.

2 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir