Fotoğraflar Olmasa

emine nine-1

Geçen yıl tam bugün bu saatlerde Emine Ninemizde iftardaymışız. Fotoğrafın altında 22.10.2005 tarihi; içinde de bugün sınıf öğretmeni olan Betül, Bilal Emrah; matematik öğretmeni olan Deniz; felsefe grubu öğretmeni olan Ziya ve üniversitede okutman olan İlknur… Bilal Emrah ve Betül’le çok fazla haberleşemiyor olsak da üniversite yıllarımızda birlikte yaşadığımız güzel günlere ait ortak karelerimiz o günleri özlemle yad etmemize yetiyor.

Yalnız yaşayan Emine Ninemizin ayağına götürmüşüz iftarı, 2005 Ramazanında. Sofra kaldırılmış, bulaşıklar yıkanmış, çay eşliğinde sohbetler edilmiş ve mahzun yalnızlığıyla yeniden başbaşa bırakılmadan önce Emine Ninemizle bu hatıra fotoğrafını çekilmişiz.

evrengunlugu.net, 5. yılında sosyal sorumluluk gereği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin kampanya ve projelerini destekleme kararı almıştır. Ziyaretçilerini de TOFD’a destek olmaya davet etmektedir.TOFD’aulaşın; gönüllü olun; 3430‘a boş bir sms atarak “Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası”na 5 TL’lik bağışta bulunun.

One Comment

  1. Emine Ninenin düşman çatlatır gibi bir hali var:))yalnızlığa inat mutlulukdan gözleri kısılmış kalmış ama yüzündeki meleksi gülümseyiş görülmeye değer ellerinden öpüyorum:))bir de yanaklarından:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir