Beni Bunlarla Bulmamalıydınız 2011

Bildiğiniz üzere şu an ziyaret ettiğiniz bu bloga, Google gibi arama motorlarında aradıkları herhangi bir şey sonucu yönlenerek gelenler de var. İlkini geçen yıl {şurada} paylaşmıştım ve çok gülmüştük. Aşağıdakiler de Ocak 2011 süresince bazı kişilerin internette aradığı ve ne hikmetse o aradıkları şeyi bulmaları için google’ın e-vren günlüğü’ne yönlendirdiği sorulardan, cümlelerden, aramalardan oluşan saçmalıklar. Ocak ayına ait olan binlercesinden bana göre en alakasız ve komik olanlarını aşağıda derledim:

Ocak 2011:

Bir internet kullanıcısı erkekler ne gibidir?diye google’a sormuş; bir başka internet kullanıcısı da etrafındaki kızların “erkekler odunun tekidir” lafından çok bunalmış olacak ki şu aramayı yapmak zorunda kalmış ve soluğu e-vren günlüğü’nde almış: erkekler ne kadar kibar olursa olsun hammaddesi odundur bu söze iyi bir laf

24 saat biri bizi gözetliyo diye google’a yazan arkadaş! Evet 24 saat biri bizi gözetliyooo. Sağ ve sol omzumuzdaki iki melek de bütün olup biteni not ediyooo ;)

arapça ve farsça bilenler bugünkü ingilizce bilenler kadardır: Ben bu cümleyi aratan arkadaşı ve aramaları sonucunda bulduklarıyla ortaya çıkardığı çalışmayı gerçekten çok merak ettim ;)

benimle evlenirmisin tülin ve caneri 2011 yılında neredeler ne yapıyorlar: Gerçekten çok meraklı bir millet ve de vefalı bir tv seyircisiyiz. Yine bir meraklı internet kullanıcısı da gelinim olurmusun tülinin soyadı diye yazıyor google’a ve işte bu yazıya konu oluyor ;)

biyoloji mezunlarının sonu ne olacak: İşte 2011 Türkiye’sinde cevabı hâlâ bulunamayan, verilemeyen ve aranan yüzlerce sorudan biri ;(

Ve ve ve Ocak 2011’de google’a yazılıp da google’ın “ne alakaysa” e-vren günlüğü’ne yönlendirdiği ve gecenin bir vakti bana kahkaha attıran en müthiş anahtar sözcükler serisi! Yorumsuz bir şekilde direkt arama sırasına göre yazıyorum :D

dönüp baktım arkama

dönüp arkama baktım

dönüp arkama bakmiyorum

döndü girdi

evrengunlugu.net

2010-2011 dönemindeki yayın süresince Acil İhtiyaç Projesi Vakfı‘nı, AİP Vakfı’nın proje ve çalışmalarını gönüllü olarak desteklemektedir.

2 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir