DOĞAÇLA/MA

Bildik sözler etmeye gerek yok, sözler lafa dönüşebiliyor böyle durumlarda. “Tam” olunması gereken zamanlardan birine daha geldik yarım kanatla. Şimdiye kadar biz bize ve kendi kendimize nasıl hallettiysek her şeyi bunu da halledeceğiz. Allah mahcup etmeyecektir yitik yürekleri.

Ne zamandır doğaçlama yaşamadığımı farkettim. Meğer beni en çok yoran şeylerden biriymiş bu; yaratıclığımı bile engelliyormuş. İyi haber: Bunun farkına vardım. Kötü haber ise bunu henüz fark ettim ;)

Hayat telaşı içerisinde meğer ne çok tanıdığımız vefat etmiş. Ziya’nın nişan daveti için yapılan telefon görüşmelerinde öğrendik bazılarını. Kimi yakınlarımızın vefatları da son birkaç hafta içinde yakaladı bizi.

Ve işte o ölümlerin bir ikisi yıllardır görüşemediğimiz hatta bebekliğimizde bıraktığımız hayal meyal yüzleri yeniden soktu hayatımıza. İnsanlar gerçekten yaşlanıyor ve hayat gerçekten hem acı hem iyi sürprizlerle insanı darmadağın ediyor.

evrengunlugu.net;

 2010-2011 dönemindeki yayın süresince Acil İhtiyaç Projesi Vakfı‘nı, AİP Vakfı’nın proje ve çalışmalarını gönüllü olarak desteklemektedir.

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir