e-vren günlüğü PCnet Dergisi’nde

Perşembe gecesi e-vren günlüğü’nün teklif usulü belirlenmiş 40. ve son MisAfiR KaLeMi ile tanıştı e-vren dünyası. Sevgili Melis, hem yazısının içeriğiyle hem de insanı kendine hayran bırakan yorumuyla bu sanal yolculuktaki yerini aldı. Sadece yazısıyla değil sesiyle de e-vren günlüğü’ne merhaba diyen Melis, böylece MisAfiR KaLeM geleneğinde de bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

e-vren günlüğü, PCnet Eylül 2009 sayısında

Aynı gece PCnet dergisinin Eylül sayısında blogların tanıtıldığı sayfalarda e-vren günlüğü’ne de yer verildiği haberini aldım Kayhan‘dan. Gecenin bir vakti PCnet bulamayacak olmanın acizliği ile Kayhan’dan ilgili sayfanın fotoğrafını rica ettim ;) Söz konusu yazıyı kaleme alan sevgili Kıvanç Tanrıkulu‘na çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık. Oradaki bir cümleyi düzeltmek istiyorum: Benden fotoğraf sanatçısı olarak bahsedilmiş; ben henüz yeni yeni pişen amatör bir fotoğraf meraklısıyım ;)

Yıllar önce {şurada} nişan {burada} da düğün yazılarını yazdığım kuzenim Alperen‘in 09.09.2009 tarihinde dünyaya gelen bebeklerini görmek hatta fotoğrafını çekmek nasip oldu :) En son gördüğümde minik prensesin ismi -anne babasının değiştirme düşüncesine rağmen- Işıl İrem‘di :)

Trakya ve hemen sonrasında İstanbul’daki sel felaketinden sonra tek bir yağmur damlasından bile korkar olduk. Ana haber bültenlerindeki görüntüler insanları paranoyaklaştırmaya yetip artıyordu. Herkes büyük bir depremi beklerken depremden beter görüntülere şahit oldu Marmara.

Bu doğal afette hayatlarını kaybedenlere rahmet, zarar görenlere de sabır diliyorum. Bütün bu acının yanında sel sularıyla sürüklenen eşyaları yağmalayan insancıkların (!) o çirkin görüntülerini ve toprak kaymasıyla birbirine karışan mezarlardaki cesetlerin siyah poşetlerle topluca gömülmesini unutamayacağım.

Aydın’da da iki gün boyunca sel uyarısı yapıldı, şiddetli bir sağanak yağışına karşı halk uyarıldı. Özel dershaneler boşaltıldı, resmi kurumlar mesailerini yarıda bıraktı, pek çok insanın cep telefonlarına uyarı mesajları gönderildi. Bütün bu önlemlere karşın Aydın kısa bir sağanak yağışın ardından yaz gününü aratmayan güneşli bir haftasonu geçirdi :)

—–

evrengunlugu.net, 5. yılında sosyal sorumluluk gereği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin kampanya ve projelerini destekleme kararı almıştır. Ziyaretçilerini de TOFD’a destek olmaya davet etmektedir. TOFD’a ulaşın; gönüllü olun; 3430‘a boş bir sms atarak “Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası”na 5 TL’lik bağışta bulunun.

One Comment

  1. PCnet dergisinde görüp geldim linkinizi ben de. Uzun zamandır yazarım ama haberim olmamıştı blogunuzdan daha önce, iyi oldu bu. :)
    Neyse, iyi günler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir