edebî Podcast 13. Bölüm – Raşit Ulaş

edebî podcastin 13. bölümünün konuğu Şair Raşit Ulaş. Bu bölümde Melih Cevdet Anday, Salâh Birsel ve Semih Gümüş’ün edebiyata dair görüşleri masaya yatırılırken Adnan Özer’in bir sorusuna cevap aranıyor.

Raşit Ulaş Hakkında

1987 Ankara doğumlu. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. Şiir ve yazıları İtibar, Fayrap, Muşta,

Lacivert, Yedi İklim ve Cins dergilerinde yayımlandı. Editörlük yapıyor. Budak Dergi’nin yayın yönetmenliğini yürütmekte. Eserleri: Kavga Başlıyor (2017) – Metrobüs, Domates ve Ev Kirası (2019)

edebî Podcast Hakkında

Türkiye’nin özgün formata sahip ilk Türkçe edebiyat podcasti olma özelliği taşıyan edebî podcastin her bölümünde mikrofonun diğer ucunda farklı bir edebiyatçı yer almaktadır. Üç farklı ismin edebiyata dair görüşlerinin aktarıldığı konuklardan, kendi düşüncelerini dile getirmesi istenir. Podcastin son bölümünde konuklar, kendilerine yöneltilen başka bir edebiyatçıdan alıntılanan soruyu yanıtlar. Edebiyata dair tartışmalı görüşlerin yaşayan edebiyatçılar tarafından tekrar ele alındığı edebî podcast, özgün içeriği ve ilk kez denenen formatıyla iki haftada bir yayımlanmaktadır.


e-vren günlüğü sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bu yazıya katkı sunun