Site icon e-vren günlüğü

Nargile Kokusu KPSS Korkusu

Hüss‘ü çok özlemiştik ki tam babalar günü döndü Aydın’a. Doğum gününü önce telefonda sonra da gecikmeli olarak babasının babalar günüyle ortak kutladık :) Yıllardır olduğu gibi bu yıl babalar gününde adresimiz yine canım abimdi.

Türkiye’nin en sıcak illerinden birinde yaşıyor olmanın dayanılmaz bunaltısı ile fotoğraf çekmeye devam ettim elimden geldiğince.

Sevdiğim birkaç arkadaşımla görüştüm. KPSS’ye çalışıyorum bahanesiyle kimisiyle de görüşemedim :(

Bu yılki doğum günümü ilk kez 22 gün önce öğrencilerimle kutlamıştık. Dün de İlknur ve Fatih sürpriz yaptılar bana. Ziya, pöfür pöfür nargile içti. Denesem mi denemesem mi diye kararsızlıklar yaşarken “kötü şeylere” alışmayayım deyip vazgeçtim. İlknur da Fatih de pek sevdiler nargileyi. Ben tıpkı sigara kokusunu sevdiğim gibi nargile kokusuna da bayılıyorum. Tadı eksik kalsın :)

Son bir haftadır gelen epostalar karşısında çok duygulanıyorum. Hepsi çerçeveletilip asılacak özellikte. Birgün internetten elimi ayağımı çekeyim desem; fena halde azar işiteceğim sanırım..

Öğleden sonra öğrencilerim Mehmet Emin ve Burcu çat kapı çıkageldiler. Öğretmen modundan tamamen çıkmış, normal insan görünümünden epey uzaklaşmış bir “kılıkta” kapıda göz göze gelince içeri mi buyur edeyim; gidip üstümü başımı mı düzelteyim bilemedim :) Burcu da nihayet Safiye Sultan’la tanışanlar kervanına katıldı :)

Öğretmen olabileceğimizi “ispat etme (!)” sınavı KPSS’ye 48 saatten az bir süre kaldı :(

Exit mobile version