Site icon e-vren günlüğü

BENDEN YAZAR OLUR MU?

[Fotoğraf: Kitap Okuyoruz Projesi / Adnan Menderes Ün. Merkez Kampüs]

BENDEN YAZAR OLUR MU?

Son derece orijinal bir fikir atıldı ortaya. Dünyada ilk defa gerçekleştirilecek bir proje, plan, organizasyon vs. Ne bunu karşılayacak bir kavram ne de heyecanımı tarif edecek kelime bulabiliyorum. Uzun lafın kısası 11 aydır yayında olan e-vren günlüğü -dünyada ilk mi bilemem ama- Türkiye’de örneği ilk  defa sergilenecek bir projenin merkezinde yer alıyor.

Hatırlarsınız, Ocak ayındaBenden Köşe Yazarı Olur mu?” diye sormuştum size. Cyprus Life dergisinden köşe yazarlığı teklifi gelmişti. Hemen ardından benzer bir teklif Aydın Life dergisinin editöründen gelmişti. Aynı anda her iki dergide e-vren günlüğü ismiyle köşe yazarlığına soyunuyordum ki Kıbrıs’taki dergi daha ilk yazımı yazamadan kapanmıştı :) Aydın Life ise yazımı teslim etmeme rağmen Mart ayından beri basım aşamasında. Sanırım seneyi bulacak çıkması :) Ancak bu defa muhteşem bir proje ile karşı karşıya e-vren günlüğü.

Ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. 27 Temmuz‘da 1. yaşını dolduracak olan  e-vren günlüğü‘nün 25 Temmuz‘da büyük bir sürprizi olabilir ziyaretçilerine :)

Exit mobile version