Keyifli ve Unutulmayacak Bir Göcek Tatili Sizi Bekliyor!

Misafirlerinin kendini özel hissetmesine önem veren Portville, sunduğu imkanlarla aile ve arkadaşların hep birlikte keyif vakit geçirmelerini sağlar. Göcek Adaları manzaralı özel plaja sahip olan tesis, ayrıca Göcek sınırları içindeki ilk ve tek birinci sınıf işletme olma özelliğini taşır. Göcek arayışında olanlar için sayısız fırsat sunan tesis, mavi ve yeşilin kucaklaştığı muhteşem bir konuma sahiptir.

Fethiye’nin doğusunda kalan Göcek, Akdeniz ve Ege sularının karıştığı noktada yer alır. Kara ve havayoluyla kolay ve keyifli bir yolculuktan sonra ulaşılacak cennet köşe, yılın 365 günü tatil planı yapmak isteyenlere önerilir. Ilıman iklimiyle huzur ve keyif için bulunmaz bir fırsat yaratan bölge, tatilde şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlere kucak açar.

Alışılmamış Bir Tatil Anlayışı

Konfor ve huzurun en üst seviyede buluştuğu Portville, Göcek konaklama olanaklarıyla dubleks villalarda, kişiye özel yüzme havuzu imkânıyla huzurlu bir tatil vaat eder. Özel plajıyla her türlü ihtiyacın misafirlerin ayağına geldiği adres, Dalaman uluslararası havalimanına sadece 18 km uzaklıktadır. Göcek merkezde bulunan restoran, çarşı ve geleneksel pazara yürüme mesafesinde bulunan tesis, kalabalık aile veya arkadaş gruplarının hayal ettikleri tatili yaşamalarına fırsat sunar.

A+ bir işletme özelliği gösteren Portville, bahçe düzeninden konaklama seçeneklerine kadar her aşamada kaliteden ödün vermeden işletilir. Tesis içinde bulunan;

  • 2 yatak odalı villalar 4 kişi için ve
  • 3 yatak odalı villalar 5 kişi için dizayn edilmiştir.

Tüm villa tipleri bahçe içinde dubleks olarak projelendirilmiştir. Dörtlü bloklar halinde konumlanan villalarda giriş katta; mutfak, bahçeye açılan teras ve salon üst katta ise yatak odaları ve balkon bulunur. Göcek’te tatil dendiğinde akla gelen ilk adres olma özelliği gösteren Portville, erken rezervasyon fırsatıyla tatil planının avantaja dönüşmesini sağlar. Sezonun 1 Mayıs-31 Ekim arasında devam ettiği bölgede muhteşem doğanın tadına varılırken kaliteli ve müşteri odaklı hizmet anlayışının da farkı hissedilir.7

Yaz Tatilinizi Şimdiden Planlayın…

Göcek kiralık villa hizmetiyle hayali kurulan bir yaz tatilinin gerçeğe dönüşmesini sağlayan standart hizmetler arasında; villaya özel havuz, oda temizliği, açık büfe sabah kahvaltısı, günlük gazete, bisiklet temini, tesise özel plaj, 24 saat kesintisiz güvenlik, plaja araçla servis ve konaklama sayılabilir.

Kusursuz bir tatil anlayışıyla planlama yapmak isteyenler için sunulan opsiyonel hizmetler arasında; ilave yatak, araç kiralama, hizmetli servisi, evde öğle yemeği servisi, transfer, tekne kiralama veya alternatif sporlar yer alır.

Güler yüzlü hizmet, her koşulda müşteri memnuniyeti, erken fırsat teklifleri ve kusursuz bir yaz tatili planı için kişiye özel olarak çeşitlendirilebilen hizmetler, konforlu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlere özel olarak sunulur. Göcek merkeze yakın konumda yer alan Portville, sıcak sokakların ve eşsiz güzelliğe sahip olan koyların istendiği zaman görülmesine imkân verir. Misafir ihtiyaçlarına özel olarak planlanan hizmet anlayışı, tatilin eşsiz bir deneyime dönüşmesi için özenle sürdürülür.

Birbirinden özel doğal güzelliklerle dolu olan Göcek ve çevresi tatil deneyiminin çeşitli faaliyetlerle unutulmaz bir deneyime dönmesine yardımcı olur. Göcek kiralık villa hizmetlerinden yararlanırken aynı zamanda; dalış, yamaç paraşütü, yelken, cip safari, tarihi yerlere ziyaret, binicilik, kaya tırmanışı, balıkçılık ve tekne turu gibi etkinlikler planlanarak sıradan bir tatil yerine heyecan dolu ve her günü birbirinden hareketli unutulmayacak bir tecrübe kazanılabilir. Müşterilerin tatil sonunda ayrılmadan önce gelecek sezon rezervasyonları yeniledikleri Portville’de güler yüzlü hizmet anlayışı her geçen yıl daha fazla kişiye ulaşma hedefiyle güncellenir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir