Sıra Dışı Topuk Modelleri Olan Ayakkabılar Nasıldır?

Topuklu ayakkabılardan vazgeçemeyen bayanlar için klasik modeller dışında sıra dışı modeller bulunmaktadır. Şıklık yarışında bayanı bir adım önde tutmayı sağlayacak farklı modeller yer almaktadır. Kombinlerin en önemli parçalarından olan ayakkabılar şık kombinlerin tamamlayıcısı olmaktadır. Giyim ne kadar şık ve frapan olursa olsun ayakkabı seçimi kombine uyum sağlamazsa istenilen şıklık sağlanamaz. Şık bir kombin için ise en uygun ayakkabı topuklu ayakkabıdır. Topuklu ayakkabı modelleri olarak topuk boyu kısa, orta ve uzun şekilde olan modeller bulunmaktadır. Sandaletten, bata ayakkabıya topuklu ayakkabıdan çizmeye her çeşit ayakkabıda kalite ve şıklık sağlanmaktadır.

Tasarım Topuklu Ayakkabı Modelleri Nasıldır?

Topuklu ayakkabılarda alışılagelmiş modellerin dışında ayakkabının üstü değil topuğunda farklı tasarımlar yaratılmış modeller ilgi görmektedir. Topuklu ayakkabılar içinde topuğu incili olan modelde zarafet ön planda olmaktadır. Kalın ve orta boy topuklu olan ayakkabı siyah renkte olup inci detaylarla hoş bir uyum içindedir. Önemli davet ve organizasyonların yanı sıra ofis modasına da uygundur. Kaliteli topuklu ayakkabı üretmek amaçlanarak hakiki deri ve süet kullanılmaktadır ve yerli üretim ürünüdür. İnce uzun topuklu ayakkabıların topuklarında işleme olan modeller vardır. Narin görünümlü çiçeklerden oluşmuş metal işlemeler ayakkabıya hoş bir ayrıntı katmaktadır. Thunder tarzda olan ince topuklu ayakkabıların elegan bir kombinle uyumu sağlanmaktadır. El işçiliğinin ön planda olduğu topuklu ayakkabı modelleri içinde önde inci ve metal detayların olduğu modeller kısa topukludur.

Stiletto Ayakkabılarda Trend Modeller Nasıldır?

Dana deri ve süetten yapılmış kalitesi ile göz dolduran stiletto topuklu ayakkabı modelleri içinde bej renkte üzeri tüy detaylı ayakkabıya taş detaylar zarafet katmaktadır. Taş detaylı ayakkabı seven bayanlar için topuk kısmı komple parlak taşlarla süslenmiş topuklu ayakkabı ilgi görmektedir. Turkuaz şıklığından yana olan bayanlar için önünde metal tokası ile iddialı kombinlerin parçası olacak stiletto ayakkabılar bulunmaktadır. Degrade olarak tasarlanmış tek renk olmayan topuklu ayakkabılar rugan şekildedir. Bu tarz ayakkabılar sadece klasik kombinlerle değil spor şekilde giyinmeyi sevenler için bu tarz kombinlerle de kullanılmaktadır. Birbirinden farklı renk seçeneğine yer verilen degrade ayakkabılara koleksiyonlarda yer verilmektedir. Canlı renklerde kombin yapmayı sevenler için renkli çiçek desenli önü tokalı topuklu ayakkabı enerjik bir tarzdadır. Stiletto ayakkabılara farklı bir soluk getiren bilekten kurdeleli şekilde bağlamalı olan ayakkabılar vizon rengi süetten yapılmıştır. Siyah ve daha değişik renkleri de vardır. Aynı zamanda çiçek desenlerine yer verilen bu topuklu ayakkabılar yılın modasına uygun olarak kalın topuktan yapılmıştır. Kırmızıdan vazgeçemeyen bayanlar için süet, topukları leopar desenli olan ayakkabıların önünde aynı leopar desenden olan toka bulunmaktadır. Özel günlerde giyilmek üzere en doğru seçeneklerden biri olan püsküllü stiletto ayakkabılar ince uzun topuklara sahiptir. Hem kadınsı hem de asil bir görünümü olan bu ayakkabılar püsküllerinin üstünde fiyonk bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir