Aktif Felsefe Derneği 20. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması

Aktif Felsefe Derneği tarafından düzenlenen ve bu yılki teması ‘Kentsel Yaşam’ olan 20. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması‘na tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katılabiliyor.

Yarışmaya başvuruda bulunacak amatör ve profesyonel fotoğrafçılardan ‘Kentsel Yaşam’ teması çerçevesinde çekecekleri fotoğraflarda sokaklarda, meydanlarda, mekanlarda iç içe geçmiş kent yaşamını ve zıtlıklardan yakalanan uyumu yakalamaları bekleniyor.

Seçici kurulunda Ozan Sağdıç (Devlet Fotoğraf Sanatçısı), Mehmet Arslan Güven (Fotoğraf Sanatçısı), Adnan Polat (Fotoğraf Sanatçısı), Abdullah Gündüz (Folklor Araştırmacısı), Uğur Kavas (Foto Muhabirleri Derneği), Eray Kanımtürk (Fotoğraf Sanatçısı) ile Nazım Özdemir’in yer aldığı (Aktiffelsefe Yönetim Kurulu Üyesi) Aktif Felsefe Derneği 20. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması’na son başvuru tarihi 13 Ocak 2014. Sonuçları 24 Ocak 2014 tarihinde açıklanacak olan fotoğraf yarışmasında sergilemeye uygun görülen fotoğraflar 22 Şubat 2014 tarihinde fotoğrafseverlerle buluşacak.

Aktif Felsefe Derneği 20. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması’nın detayları derneğin resmi bağlantısından incelenebilir.

 facebook’evreni ] facebook sayfası ] twitter’evreni ] RSS abonelik

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir