Bir VideoBlog Hüsranı

Kampanya video çekimi

Cuma günü akşam üzeri Haktan ve İbrahim’le önce ESKO’nun çatısında sonra da Cihanoğlu Külliyesi’ndeydik. TOFD‘un Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası‘na e-vren günlüğü olarak verilecek desteğin yeni adımı için bir videoblog hazırlığına giriştik. İftar sonrası büyük bir heyecanla makineyi bilgisayara bağlayınca tüm verilerin ortadan kaybolduğu gerçeğiyle yüzleştim. Haktan pek çok program denedi ama gideni geri getirmeyi başaramadı :( Yılmadık; yarın yine aynı yerde videoyu tekrar çekmeyi düşünüyoruz.

Video çekimlerinden sonra fotoğraf çekmeyi de ihmal etmeyip {1} {2} {3} {4} tanesini  yayınladım.

Cuma akşamı Ramazan geldi. Sahura kadar balkonda sohbet ettik. Gündüz uyandığımda saat 13.30’du :) Birkaç saat sonra İzmir’den ablamlar geldi. Bir numaralı yeğenim Büşü‘yle fotoğraf, picasa ve photoshop üzerine hoş bir paylaşım gerçekleştirdik :)

İftara 10 dakika kaldı. İftardan sonra içelim diye nane aromalı limonata ve bir sürü çikolata aldım. Bir de bunun üstüne 4. kata 6 kavun taşıdım :)

evrengunlugu.net, 5. yılında sosyal sorumluluk gereği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin kampanya ve projelerini destekleme kararı almıştır. Ziyaretçilerini de TOFD’a destek olmaya davet etmektedir. TOFD’a ulaşın; gönüllü olun; 3430‘a boş bir sms atarak “Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası”na 5 TL’lik bağışta bulunun.

2 Comments

  1. Cihanoğlu külliyesi vazgeçilmez mekan hehe :) O çok kötü oluyo ya yapılan çalışmaların yok olması..
    Fotoğraflar çok hoş olmuş eline sağlık.. Modelin lafını bile etmiyoruz artık:)
    limonata o susuzluğun üstüne sahiden iyi gitmiştir..
    kavun dedin de bak boz sarı renkli kavunlar var ya mmm bal bal oluyo tavsiye ederim :)
    taşıdığına değer yani o kadar :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir