MisAfiR KaLeM{LeR}in Dev İsmi

Bugün 1 Haziran 2009 Pazartesi. Pek çok sebeple iple çektiğim birgündü. Yakın bir zamanda kaybettiğimiz Türk edebiyatının dev isimlerinden Fethi Naci‘nin saygıdeğer eşi Lale Hanım, bu gece e-vren günlüğü’nün yeni MisAfiR KaLeMi olacak; Yalnızlıkı ve eşi Fethi Naci’yi ebediyete uğurladıktan sonraki yalnızlığını anlatacak…

Görev yaptğım lisede eğitim-öğretim dönemini şimdiye kadar yapılmamış bir şeyle sonlandıralım istedik. 11A sınıfıyla çok farkı bir şiir dinletisine imza atmak için harıl harıl çalışıyoruz. Öyle ki sevgili Nur, bizim için Ankara’da stüdyoya bile girdi ve cumartesi gününün birkaç saatini 12 gün sonra ayrılacağım öğrencilerim için harcadı :(  {Bunu seve seve gönülden yaptı, biliyorum. Sayesinde bugün bizim gençlerin heyecanı kat kat arttı} Şiir dinletisinin provaları, fotoğraf çekimleri derken bugünkü okul maceramızı da biraz sıkıntılı çokça neşeli bir şekilde sonlandırdık :)

Sanırım hiç evden çıkmadan bir pazar geçirdim.

Cumartesi günü açıköğretim sınavı için Aydın’a gelen Murat‘la -ben askerden geldikten sonra ilk kez- buluştuk. Buluşma yerinde önce Elvan‘la karşılaşmıştım. Böylece e-vren günlüğü’nün iki MisAfir KaLeMi ile bir müddet aynı masada hasbihal ettik :)

Tarih mi tekkür etti benim sağlık sorunlarım mı bilemiyorum. Yine kas spazmı geçirdim; Ziya mesaj, Safiye Sultan iğne yaparken beni bugün ayağa kadırıp kuzucuklarıma kavuşmamı sağladılar :)

3 Comments

  1. benim için çok büyük mutluluktu o cici öğrencilerinin hikayelerine sesimle ortak oldum
    ben teşekkür ederim :)

  2. Geçmişler olsun Hocam, Bu “ayrılıyoruz” düşüncesi ve akabinde üzüntüsü biraz fazla mı yerleşti ki bedende?

  3. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Sonrasında da öğrencilerine bol şans diliyorum.Şiir dinletilerini çok beğeniyorum.Hatta lisede böyle bir etkinlikde görev almıştım.O yüzden onların heyecanlarını tahmin edebiliyorum.Hepinize bol şans:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir