Doğum Günü Pizzası

İlknur‘un müthiş fikri ve organizatörlüğünde Ziya‘nın yarınki doğum gününü bugün kutlamak için ona sürpriz yaptık. Üzerinde doğum günü mumlarıyla Ziya’nın pizzası önüne getirildiğinde verdiği tepki, buraya yazılmayacak ama hafızalardan da silinmeyecek türdendi :) Arkadaşlar çok pardon yahu :)

Günler öncesinden pişşt, Ziya yanında yok değil mi, benimle konuştuğunu belli etme şeklindeki telefon bağlantısı ile İlknur, Deniz‘le hmm tamam olsun şeklinde onayladıkları sıra dışı fikri bana da sundu. Ya kardeşim yaş pasta da çok klasik, şekil yapalım tarzındaki sıra dışı bakış açısı sonucu soluğu pizzacıda aldık. Herkes bir yerlerdeydi, ayrı ayrı yerlerden koşa koşa toplandı. Pizzacıdaki arkadaşa sıkı sıkı tembih edildi: Sarı saçlı yeşil gözlü çocuğun pizza menüsüne bakın bu mumları koyup getireceksiniz denildi. Sonrası malum :) Gerisini anlatmak isterse bu sayfalar Ziya’ya açık :)

Büyükten başlayayım: İlknur, kırmızının ağır bastığı bu güne özel kıyafetiyle göz dolduruyordu :) Tepeden tırnağa son derece şıktı. Doğum günü organizasyonunu kendisinin yapmasının dışında sanki bir gala gecesine katılıyor edasıyla olayı ciddiye almıştı. Günün sürprizini en çok önemseyenlerden biri de Ozan‘dı. Çizgi film karakterli çantasını saymazsak o da Ziya’nın doğum gününü son derece önemsemiş, bir basın mensubu edasıyla olayları an be an görüntülemişti. Deniz için yorumumu bizzat yüzüne yaptım, burdan yazmak istemiyorum. Küçük oyuncak bebeğiyle objektiflere gülümserkenki enerjisi, doğum günü ziyafeti boyunca hafif bir hastalıkla gölgeliydi. Doğum günü çocuğu kardeşime ise yeşil gözlerinin bugün daha bir ışıl ışıl ve yeşil olduğunu söyleyerek hemen detaya giriyorum:

İlknur’un mağazada unutulan kredi kartı, süper menünün salam ve sosisli gelme faciası, bu facia üstüne ikinci bir facia yaşanması, üst üste giyilen ciciler, bu benim abim olamaz tarzı tavırlar, D&R neresi?gibi tuhaf bir yaklaşım, erkek reyonundaki arkadaşı patronuna söyleyip tebrik etme nezaketi, Vardar pastanesi klasiği, tadına doyulmaz tatlısı, gelmek bilmeyen Selime ve düşen enerjimle birlikte dinmek bilmeyen ayak ağrısı vesaire vesaire.

5 Comments

  1. acayip orjinal bi fikir,pizza-pasta esinlenmeler olabilir bundan sonra tarafımızdan:))

  2. bende kutlamak istiyorum artı çok şanslı oldugunu söylemek istiyorum=)

  3. Kardeşinin doğum gününü kutluyorum. Pasta yerine pizza:) Hımm daha güzel değil mi:)))

  4. Ziya iyiki dogmussun [Gercekten ilginc bir dogum günü pastasiyla karsilasmissin]

    Nice nice yillar sevdiklerinle birlikte

  5. Kardeşim doğum günün kutlu olsun. Ömrünü dolu dolu ve mutlu yaşaman dileğiyle. O kadar şanslısın ki Cumhuriyetimizle aynı gün doğmuşsun. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir