Bir müze gezisinden yansıya(maya)nlar

 Müze dönüşü bir grup TDE öğrencisinden kareler. Hiç müze gezmiş öğrenci havası var mı :)

Biz bir grup TDE 4 öğrencisi Sanat Tarihi Hocamız Mükerrem KÜRÜM’le birlikte Müzeye gittik bugün. Gönül isterdi ki, müzeden çekilmiş bir kaç pozu paylaşayım ama yasaktı (mış daha doğrusu) Çaktırmadan bir iki kare çekelim dedik ama her yer örümcek denilen güvenlik kameralarıyla doluydu :)

Hava öyle bir soğuk, öyle bir yağmurlu ki… Daha önce de yazmıştım: Aydın kış mevsimini Mart ayına sıkıştırır. 5 ay ilkbahar modundadır. Havanın yağmurlu olmasından mı yoksa kafamın başka şeylerle meşgul olmasından mıdır bilmiyorum cep telefonumu kaybettim diye fakülteyi ayağa kaldırdım. Tam da bizi müzeye götürecek servis gelmiş, arkadaşlar araca kurulmuşken. Bir kantin, bir sınıf dört döndüm. Pelin’in çantası, benim ceplerim altına üstüne getirildi. Telefon ortaya çıktı ama karizmayı çizdirmemek adına detayını vermiyorum. Pek bir mahcup oldum :) Gerek çağrılarıyla gerekse mesajlarıyla telefonumu bulma gayreti sarf eden bütün sınıf arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum :)

Ne zamandır yazayım diyordum, aklıma gelmişken buraya not düşeyim. Çocukken (ki ben hiçbir zaman çocuk olamadım) dizi ve filmlerde neden insanlar yemekten sonra ellerini yıkamaz ve de tuvalete girmezler diye düşünürdüm. Kalkıp bir de anneme sorardım. Hayatın gerçeğini yansıtmaya çalışırlardı da bizim her gün yaptığımız ayrıntıları nedense hep atlarlardı. Sonra sonra anladım. Ticari amaç güden yapımlar bunlar. Neden gereksiz ayrıntılarla reklam pastasından paylarına düşeni eksiltsinler :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir