2017 Ajandaları Arasında Öne Çıkan Bir İtalyan: Moleskine

Moleskine defterleri 200 yılı aşkın bir süredir üretilen efsane dünya markalarından biridir. Tarihte Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway Bruce Chatwin gibi ünlülerin Moleskine defterlerini düzenli olarak kullandıkları söylenmektedir. 1986 yılında üretimi durdurulan defterler 1997 ylında Modo&Modo adlı Milano’lu küçük bir yayıncı tarafından yeniden yaşama dönderilmiştir. 201’te İtalyan Borsasında işlem görmeye başlayan firma 2016 yılında Belçika’lı D’leteren grubu tarafından satın alınmıştır. Moleskine 400 çalışanı ve geniş iş ortaklıkları ile büyüme evresindeki son derece yaratıcı bir şirkettir. İtalya ve Belçika’nın yanı sıra Şanghay, Singapur, Fransa (2013), Almanya (2013) Amerika, Asya iştirakleri ile dünyaya yayılmış durumdadır.

Kalite Markanın Kalıcılaşmasını Sağladı

Özel not defterleri, planlama defterlerinin yanı sıra, yıllık ve ajanda serileri ile adını duyuran Moleskine lüks defter üretiminde son derece özel bir yaratıcılığın temsilcisi durumundadır. Ürettiği kalite, önemli ölçüde başarıyı getirmiş olmasının yanı sıra, markanın piyasada kalıcı bir yer edinmesini de sağlamıştır. Özel defter sistemlerine çantalar, kılıflar, kalemler ve benzeri aksesuarları da ekleyen Moleskine markası ürün yelpazesini genişletirken kalitesini korumayı hep ilke edinmiş durumda.

Markakalem Store’de 10 TL’den 264 TL’ye kadar olan fiyat aralığında sunulan Moleskine ajanda ürünleri farklı cilt rengi seçenekleri ile keyifli kullanımlar için elinizin altında olacak özel defterlerdir.

Kalite Alışkanlık Haline Geldi

Moleskine ajanda 2017 seçenekleri oldukça başarılı modellerle sistemimizde yerini almış ve üyelerimizin yoğun ilgisini görmüştür. Şimdiden 2018 hazırlığı yapan firma, müşterilerinin nabzını yeni model oluşumları için tutmaktadır. Zira Moleskine kullanımı son derece keyif verici yönleri ile alışkanlık haline gelmiş durumdadır.

2017 ajandası tükenme noktasındaki stoklarımıza rağmen Moleskine ürünlerindeki %15 ekstra indirimimizle ilgi görmeye devam etmektedir.

12 aylık ajandalar(http://www.markakalem.com/2017-ajanda) standart üretimleri renkli kapak tasarımları ile oldukça hoş bir görsele sahiptir. Kâğıt kalitesi adeta yazmaya davet eden kullanışlılığı ile kalem ve defter severlerin vazgeçilmezleri arasına girmeyi hak etmiş durumdadır.

Lüks üretim tanımı içine giren Moleskine ürünleri, kalitesi ile bu tanımın bir adım dışına çıkmış, sunduğu niteliğe oranla ekonomik kalan fiyatları müşterilerine ilan etmeyi başarmıştır. Markakalem store, Molineks ürün çeşitlerinin hepsinde %15 indirim uygulayarak üyelerinin ilgisine sunmaktadır.

MarkaKalem’i sosyal medya’da takip edin:

https://www.facebook.com/markakalem
https://www.instagram.com/marka_kalem

0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir