Fotoğraf Çekecek Seni!

Bazen canım çok sıkkın oluyor; kendi kendime:

Baktın çekilmiyor bu hay’at; bırakacaksın, o çekecek seni!

diyorum. Fena mı ediyorum bilmiyorum? Benim fotoğrafı geç keşfedişim, sizin bu e-yaşam diyârını geç keşfetmenizden pek de farksız değil.

Bazı şeyler vardır, klasik şekilde yapılır. Birazcık dışına çıkıldı mı tepki çeker. Elimi attığım birçok şeyi beklenin dışında şekillendirdiğimi ya da yorumladığımı biliyorum. Bu, benim kalemim için de geçerli; fotoğrafı bir türlü “para kazanılacak” bir iş olarak değerlendirememle de alakalı. Bu konularda çevremdekilerin bana sürekli sorduğu 2 şey olur; daha ötesini onların kafası almaz, benim de kafam götürmez ;)

Şimdi durup durup bunları niye mi yazıyorum? Hani şu blog var ya: e-vren günlüğü. E bir de arada bir yazılarımda ileri zaman projelerimden bahsederim ya… İşte ben o fotoğraf makinesini elimde boşuna tutmuyorum. Elimde var’olanları kafamın aldığı şekliyle değerlendiriyorum ;)

Farkındayım; kendini okumak istediğin gibi YAZMA’nın; kendini görmek istediğin gibi FOTOĞRAFLAMA’nın gücünü ellerimde tutuyorum! Biz buna e-vren dünyası’nın ileri zaman projesi diyoruz. İsmini çoktan koydum; ezanını okumak kaldı. Epey bekledik; birazcık daha bekleriz.

facebook’evreni ] facebook sayfası ] twitter’evreni RSS abonelik

3 Comments

  1. Çok teşekkürler abi bu güzel günde bize vakit ayırdığın için çok mutlu olduk… Herşey için saol.
    Paylaşımlarını bekliyoruz abi :):)

  2. Fotoğrafların da en az yazıların kadar güzel, aykırı işler; ya da şöyle söyleyim beklenenden farklı işler yapmak çok güzel… Ben çoğunlukla kalıpların dışına çıkamıyorum ve bu beni huzursuz ediyor… Nice güzel kareler, yazılar ve projeler bekliyoruz, sevgiler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir