ADÜ’de Türkiye Renkleri

Hülya‘nın daveti üzerine Hakan‘la birlikte bu akşam ADÜ Atatürk Kongre Merkezi‘ndeydik. İzmir Devlet Opera ve Balesi‘nin Türkiye Renkleri Grubu’nun türkülerimizi klasik Türk müziği* ve batı  müziği ile yorumladıkları çok ilginç performanslarını hayranlıkla seyrettim. Ayrıca Aydın efesini baleyle yorumlamışlar, semazenle balerini aynı sahenede harmanlamışlardı.

Bugün hayatımda ilk kez bir bale seyrettim.

Bir soprano ile bariton sanatçısı dinledim.

Bir Aydın Valisi’ni ilk kez araçla solladık :)

Yine şirinliğinden bahsettiğim ADÜ Rektörüyle meğer sırt sırta olduğumuzu farkettim :)

Dönüş yolunda yine Vardar Pastanesi‘nde saleplerimizi içtik hatta 1 TL borçlandık :)

Gece evde bir taraftan Kemal‘e laf yetiştirirken bir taraftan da iki bisküvi, bir çokoprens, bir tabak cips ve bir bardak sütten ibaret saçma sapan bir beslenme gerçekleştirdim.

Sözde ben akşamüzeri koşu yolunda 10 bin adım yürüyüp gelmiştim; hiçbir kıymeti kalmadı o sporun :) 

* Yazıda geçen “klasik Türk müziği” tamlaması TDK Yazım Kılavuzu’nun 2008 (25.) baskısındaki “Tarihi dönem bildirmeyip tür veya tarz bildiren terimler küçük harfle başlar” kuralına uygun olarak yazılmıştır.

evrengunlugu.net, 5. yılında sosyal sorumluluk gereği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin kampanya ve projelerini destekleme kararı almıştır. Ziyaretçilerini de TOFD’a destek olmaya davet etmektedir. TOFD’a ulaşın; gönüllü olun; 3430‘a boş bir sms atarak Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyasına 5 TL’lik bağışta bulunun.

One Comment

  1. RENAULT MARKA 1978 MODEL ARAÇLA , AYDIN VALİSİNİN VOLKSWAGEN PASSAT 2005 MODEL ARACINI SOLLAMAK ÇOK BÜYÜK BİR ZEVKTİ :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir