Domuz Yemem ama Aşısını Olurum

Ani bir kararla Harun bu sabah ameliyat oldu. Dün akşam ve bu akşamüzeri ziyaretindeydim.

Domuz gribi aşıları bugün yapılmaya başlanıldı. Sıra bize ne zaman gelir bilmiyorum. Öğrencilerimden biri aşı olup olmama konusunda ne düşündüğümü sordu. Aşı olarak kendimi, olmayarak da herkesi riske atmış olacağım sanırım. Hem, her geçen gün ölümlere sebep olan bu gribin ya aşısı bulunmasaydı? Çok büyük bir korku ve paniğin içine düşeceğimiz kesindi.

Hüss‘ün yaklaşık üç ay sonra doğması muhtemel kardeşinin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik bugün. Safiye Sultan isim hakkı yine bana devredildi :) İzmir’e kadar uzanan bu konudaki soru işaretleri birbirini takip etmeye devam ediyor.

Para konusundaki düşüncelerim her zaman kat’idir. Bu konuda yazıp komik duruma düşmek istemem. İndirimcilere, hediyecilere ve cevap bekleyen epostacılara adresi gösteriyorum: TOFD‘un Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası‘na yapın bir bağış; isteyin benden ne isterseniz :)

evrengunlugu.net, 5. yılında sosyal sorumluluk gereği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin kampanya ve projelerini destekleme kararı almıştır. Ziyaretçilerini de TOFD’a destek olmaya davet etmektedir. TOFD’a ulaşın; gönüllü olun; 3430‘a boş bir sms atarak “Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası”na 5 TL’lik bağışta bulunun.

6 Comments

  1. göstermiş olduğunuz duyarlılık ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Şükür ki çok iyiyim.Kendinize çok iyi bakın ‘Evrensever’ arkadaşlar :)))

  2. internet aleminde oradan oraya akarken uzun zamandır ziyaret etmediğim bu bloğu gördüm .aaa bir baktım ki harunla ilğili bir yazı.gerçi haber pek bir sevimsiz ama bu yazı bana dünyanın ne kadar küçük olduğunu gösterdi.haruna çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.kendisiyla çok uzun zamandır görüşmüyorduk ama bu siteye tekrar girmemde de varmış bir hikmet:):):)isim konusunda başarılar evren:):):)

  3. Harun´a geçmiş olsun.
    Aşı konusunda hala kararsızım olmak mı mantıklı olmamak mı çözemedim.
    Hüss´ün ve tüm ailenin sağlıklı bir şekilde paşaya kavuşmasını diliyorum.
    Kampanyaya duyarsız kalmak yerinde bir durum değil en kısa zamanda sosyal sorumluluğumu yerine getiricem başkalarının gözünde ışık görmek çorbada benimde tuzumun bulunduğunu bilmek ve umut olmak kadar güzel bir şey yok bu hayatta…

  4. Harun’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum senin aracılığınla..
    acil şifalar diliyorum..
    Aşı. hımm.. Düşündürmekte hala.
    olsak mıı olmasak mı :)
    Hüss sevinmiştir :)Sağlıklı bir şekilde doğar inşaallah küçük misafirimiz..
    iyisin hadi o kadar kıskanmıştın isim gidiyo diye :p
    kalmış sana :)

  5. aşı bulunmasaydı zaten bu virüsün dna’sı ya da geni ile oynanmazdı.demek istediğim şu: aids’ten kuş gribinden tutun da bir çok hastalığın virüsü bilim adamları tarafından aktif hale getirilir yani üretilir.onlar üretir ilaç sektörü ayakta kalır.paraya para demez.önce panzehiri ya da aşıyı bulurlar sonra virüsü yayarlar…

  6. Harun’a acil şifalar…
    Ve isim bulma konusunda başarılar. Zor bir süreç olabilir :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir