Aşk İnkılaptır ile Sema

Bugün 09.09.09 ve Dünya Aydınlılar Günü ;) Aydın’ın medyatik isimleri bas bas bağırdı; facebook’ta gruplar açıldı; Aydın Belediyesi  durumu sahiplendi ve aylardır süren lobi çalışmaları netice verdi: Takvimler 09.09.2009’u gösterdi :) Sahur’a 1 saat kala yazıyorum bu yazıyı; 9 Eylül’e aydınlıkta gözlerimizi açınca bakalım biz Aydınlıları nasıl birgün bekliyor olacak :)

Dün bütün gün hava bulutluydu. Aylar sonra Aydın’ın gökyüzünde bulutlar ve gök gürültüleri hakimdi. Nihayet iftardan hemen önce sonbaharın ilk yağmuru toprağa düştü. Ancak akşam ana haber bültenlerinde Trakya’yı adeta Nuh Tufanı’nın vurduğunu gördük.

{Şurada} introsunu yayınladığım ama aylardır bir türlü hazırlayamadığım kardeşim İbrahim‘in sema videosunu nihayet bu gece bitirebildim. Görev yaptığım Dalama Lisesi‘nde 8 Haziran’daki Göster Şiirini Konuştur Şairliğini sloganlı özel şiir dinletisinin finalinde Aşk’la yazılmış yazılarımın bir derlemesini seslendirmiş; kardeşim İbrahim de Mercan Dede’nin müziği eşliğinde sema etmişti. Hepimiz için ilklerin yaşandığı o geceden en unutulmaz görüntüler:

evrengunlugu.net, 5. yılında sosyal sorumluluk gereği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin kampanya ve projelerini destekleme kararı almıştır. Ziyaretçilerini de TOFD’a destek olmaya davet etmektedir. TOFD’a ulaşın; gönüllü olun; 3430‘a boş bir sms atarak “Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası”na 5 TL’lik bağışta bulunun.

5 Comments

  1. “Aşk ile sema etmek” bu olsa gerek,harikulade…
    Kelimelerle kısıtlamak haksızlık olur.

  2. “Aşk imiş her ne vâr âlemde
    İlm bir kıyl ü kâl imiş ancak.”

    Şiir aşk için, müzik aşk için, semâ aşk için… Şiir aşkla, müzik aşkla, semâ aşkla… Gerçekten de yaşamda her ne varsa aşk için ve her ne yapılıyorsa aşkla… Muhteşemdi. Hem İbrahim kardeşimi hem de seni tebrik ederim. Biz aciz de edebiyat öğretmeniyiz; ama seni ve daha da çok öğrencilerini kıskandım.

  3. Ask olsun,
    Mesk olsun,
    Muhabbet olsun…

    Aydinin aydinlik gunu,
    Semahin donusundeki sevinc yuregine bereket,
    Sesdeki yakaris ahiretteki huzurunuz olmasi,
    Sehitlerimizin mekani cenneti ukba,
    Sessiz afette cani yananlarin ruhlarina sifa,
    duasiyla

    Ellerinize ve yureginize saglik.

    Istanbul`dan selam.

    Narsu.

  4. doğu da vermiş olduğumuz şehitler kuzeyde artan sel olaylarından dolayı acımız büyük olduğu için belediyemiz üzerine düşen görevi yerine getirip aydınlılar günü etkinliklerini bir başka tarihe erteledi bizler de bu kararı destekliyoruz sel de kalan vatandaşlarımıza Allah kolaylık versin şehit ailelerine de verilecek en büyük sabrı versin
    kardeşin ve sen yine güzel bir şeye imza atmışsınız kutluyorum

  5. seslendirmeyi çok güzel yapmışsın Evren.. İbrahim de hakkını vermiş gerçekten..
    harika..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir