5. Yıl İçin Stüdyoya Girdik

haydar doğramacı ve ekibiyle 5. yıl özel fotoğraf çekimlerinin sonunda

Uzun süredir fotoğraf çalışmalarını hayranlıkla takip ettiğim  fotoğraf sanatçısı Haydar‘la bugün e-vren günlüğü’nün 5. yılına özel fotoğrafar için stüdyoya girdik.  Babamın memleketi Denizli’de doğup gönlümün şehri İzmir’de akademik eğitimle yoğrulan görsel zeka harikası bu genç arkadaşla dün yüz yüze ilk görüşmemizi gerçekleştirmiştik ve bugün Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki BİTAM’ fotoğraf stüdyosunda bir araya geldik. Yaklaşık 3,5 saat süren fotoğraf çekimlerinde Haydar’ın arkadaşları sevgili Gizem ve Burak da yardımlarını esirgemediler ;)

Yarın ikinci bir kez yapılacak çekimler sonucunda ortaya çıkacak karelerin tümünü 27 Temmuz Pazartesi günü buradan paylaşacağım. 4. yıla veda etmeye sayılı günler kala fotoğraf çekimlerinin kamera arkası görüntülerini fotoğraf ve video olarak da bir iki gün içinde paylaşacağım.

mustafa pişirici'nin 5. yıla özel çalışması

e-vren günlüğü’nün demirbaşı; MisAfiR KaLeMi, herbir şeyisi sevgili Mustafa‘nın 5. yıla özel çekip paylaştığı yukarıdaki fotoğraf için kendisine teşekkür ediyorum. e-vren günlüğü okunan mekanlardan birini daha görmekten mutlu oldum :)

7 Comments

  1. Sevgili Evren,
    5. yıl hazırlıklarını bütün yazılarını olduğu gibi yakından takip ediyorum. Yaptığın işe duydugun saygı ve heyecanın öyle güzel yansıyor ki.
    Blog Ödülleriyle tanıdığım bloguna verdiğimiz oyların boşuna olmadığını görmek çok güzel. Başarılar

  2. merakla bekliyorum fotoğrafları ve 5. yıl dönümünü biliyorum ki çok başarılı sonuçlar ortaya çıkacak…

  3. çıkacak fotoğrafların merak edilecek bir yanı yok. soyunmadıkça yıkacagın bir tabun olmayacak :D tabi blog dışında orda da aptal numarası yapıp ketum biri olduysan bilemem! bazen hangisi gerçek sen ben bile karıştırır oldum. haydar’a kendin olduysan kesin sallarsın burayı

  4. merakla ve heyecanla bekliyoruumm bu fotoğraflarııı:))
    eminim harikalar çıkmıştır:)

  5. aşkla yazılmış şiirleri araştırırken bir anda kendimi sanal dünyanda buldum evren. üstelik sen koskoca dört yılı geride bırakma hazrlıkları yaparken. kendimi çok geç kalmış hisettim. saatlerimi harcadıgım blog sayfanda aradaki kaybı kapatmaya calistim. beşinci yılında gözümü kırpmadan sayfanda olacagım söz. aşkla yazılmış yeni yazılarını iştahla bekliyorum.

  6. e-vren :) sen izmire gelip gittikten sonramı haberimiz olacak böyle. ben böyle gümbür gümbür blog görmedim daha. video çekmeye çalışıyoruz bizde senin sevdiğim kordonda. 5. yılda bizide yayınla e-vreeeen!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir