
4 yıllık e-günlük yolculuğum 22-23 Eylül’den itibaren wordpress tabanlı 3. mekanında devam etmeye başlamış bulunuyor. Bu zaman zarfında epey aksaklık oldu. Bütün bir içeriğin yeni hosta taşınması mümkün olmadığı için ilk etapta Eylül ayında yayınlanan yazıları ve sonrasında sırayla MisAfiR KaLeM{LeR} ile fotoğrafhikayeleri‘ni taşımayı uygun buldum. Can sıkıcı diğer ayrıntı ise ne yazık ki binlerce yorumun bu yeni mekana taşınamayacak olması.
“Reklamın kötüsü de sonuçta bir reklamdır” mantığından yola çıkarak geçmişte çok fazla dillendirdiğim şu “şanssız şirket”e tekrar ismen göndermelerde bulunmayacağım. En iyi müşterilerinden birini işe yaramayan içerik yedekleriyle baş başa bırakmak yaptıkları son kötü muameleydi. e-vren günlüğü’nün temellerinin atıldığı Blogcu’dan sonra malum “şanssız şirket” şüphesiz e-vren günlüğü’nün bir e-yaşam projesi’ne dönüştüğü mekan olmuştu.
Şimdi çok daha ucuz çok daha profesyonel ve kontrolü tamamen bana ait olan bir hizmetle bu yolculuğa devam ediyorum. Fotoğraf çalışmalarına ve özellikle de “ileri zaman projesi” olarak nitelendirdiğim “fotoğrafhikayeleri“ne daha çok ağırlık vermeyi planladığım bu 3. sezon’un 4. bir sezonunun olmayacağından, e-vren günlüğü’nün ömrünü burada tamamlayacağından eminim.
e-vren günlüğü’nü bu yeni mekanına taşımadan birkaç saat önce blog tutmayı (facebook ve messenger’dan) ilan ettiğimde alaka gösteren, tepkide bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bir anlık umutsuzlukla onca emekle inşa edilen e-vren dünyasını görünmez kılacaktım neredeyse.
Bu e-lektronik yaşam macerasının yerine yurduna kavuşmasında büyük yardımları olan değerli arkadaşlarım Dilara, Kaan, Mustafa, Servet ve Umar‘a çok teşekkür ediyorum. Bu e-yaşam yolculuğu artık kendi evinde kaldığı yerden devam ediyor. E ne duruyorsunuz: Hoş Geldiniz!













Eylül 30th, 2008 at 17:59
Yeni mekanına hoşgeldin o zaman:)
Eylül 28th, 2008 at 15:07
selamlar şu an askrde olduğum için yazılarını her daim takip edemiyorum bayram izini nedeniyle tavşanlıya geldim ve rahatça bir internet gezintisi yapabildim.
yeni sezon bir sonrakiler için ilk adım bir öncekiler için yeni adım olsun.
saygılar mutluluklar…
Eylül 26th, 2008 at 17:12
Evrencim çok iyi olmuş bu tema da ferah ferah :) hadi hayırlı olsun umarım sorunsuz,kazasız,belasız kullanırsın bu blogu :)
Eylül 26th, 2008 at 02:39
pek fazla bişey yaptığımı sanmıyorum :)
yalnız beyaz temaya takmış durumdasın :)
yine değişmiş gördüğüm kadarıyla
wordpresse hoşgeldin diyorum.
Eylül 25th, 2008 at 13:44
Sen taşınırken biz de boş durmadık.. 2 sandalye alabilecek noktaya geldik.. Bugün son olarak görüşmeler yapıldı ve cumartesi günü 10 yaşında küçük bir kız ile 35 yaşında bir bayan öğretmene teslim edeceğiz.. :) Güzel bir haber değil mi..? Evet evet hem öğretmene hem öğrenciye faydamız olacak.. Bu harika yahu..
Eylül 25th, 2008 at 12:12
Yeni mekânın sana daha uğurlu gelmesi dileklerimle…
Eylül 25th, 2008 at 09:02
hayırlı olsunnnnnnnnnnnn sanada bizede =) begendim ben..ne güzel yeni yüzlerle başlamak eskiden beri seninle gelene…insan unuttugu ya da alıştıgı heyecanı bu sefer başka 1hazda tadıyor durmak yok devam yola =)
Eylül 25th, 2008 at 08:40
e hadi hayırlı uğurlu olsun Evren…
Eylül 25th, 2008 at 01:14
yeni evine hoşgeldin..
resimde yüzün daha bi aydınlanmış sanki
inşallah emeğinin karşılığını alabilirsin.
hikayelere devam… (daha kitap olacaklar inş)